facebook instagram mail

Aktuality

Svatomartinské husí hody 8. - 11. listopadu

30. 10. 2019

Rok se s rokem sešel a my vás všechny srdečně zveme k nám do Hostince Glokner na Svatomartinské hodování. Čtyři dny vám budeme servírovat menu, který pro vás připraví se svým týmem šéfkuchař Lukáš Andrlík.
Od pátku 8. listopadu do pondělí 11. listopadu si můžete vybrat z této nabídky:
PŘEDKRM: jemná paštika z husích jater marinovaných v portském víně a cognacu s brusinkami, okurkami Conichons a opečenými tousty
POLÉVKA: krémový husí kaldoun s drůbky, zeleninou, hráškem a nudlemi
HLAVNÍ CHODY:
1) pozvolna konfitované husí stehno s bramborovými knedlíky, kynutými knedlíky a červeným zelím na jablkách, badyánu a svatomartinském víně
2) konfitované bažantí prsíčko s bruselskými kapustičkami, portskou omáčkou a pečenými bramborovými grenaille
DEZERT:
svatomartinský řez plněný tvarohem a meruňkami

Máme připravenou zvýhodněnou cenu za celé menu (ale lze si objednat i jednotlivé chody samostatně) a naši číšníci vám k menu nabídnou vybraná svatomartinská vína od našich partnerských vinných sklepů.
Předem si určitě zarezervujte stůl pro vás, vaši rodinu a přátelé, a to emailem na gastro.manager@svachovka.cz. Do objednávky nezapomeňte uvést čas rezervace - zda k nám přijdete na oběd či večeři a počet osob - moc děkujeme a těšíme se na vás!

Parkoviště v centru
Českého Krumlova
Prožijte svatbu snů
ve Svachovce
Svatební průvodce 2020 v PDF

Milhaus rozezní Svachovku!

25. 05. 2020
Pozvánka_Milhaus_5

Vážení přátelé, hosté, jsme rádi, že nás letos opět navštíví Kapela Milhaus a rozezní Svachovku, a to 5.6.2020...

SUMMER SMOKE

22. 05. 2020
97995269_4492213167470902_6780562481916936192_o

Představujeme Vám letošní novinku Summer Smoke, světlou, svrchně kvašenou jednáctku s vyváženou hořkostí a příjemným...

Hotel Lázně Restaurace Firemní akce

Svachova Lhotka 1
382 32 Mirkovice

Recepce: +420 774 499 812
Restaurace: +420 602 484 468

instagram mail
info@svachovka.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...