Atraktivní balíčky i na jarní víkendy
S ohledem na velký zájem jsme přidali další tématické balíčky zaměřené na pohyb a odpočinek, první dubnový...
Náš šéfkuchař Lukáš Andrlík by rád vyzdvihl tradiční pokrm, který pro vás připravil a do současné podoby upravil. Jedná se o původně vídeňský recept – Tafelspitz, který do Čech kdysi přinesly české kuchařky a hospodyňky ze staré Vídně. Tato delikatesa patřila ve všech domácnostech k dobrému obědovému folklóru. Ideálně pozvolna vařená květová špička v hovězím vývaru se zeleninou a morkovou kostí má velmi jemnou chuť. Patřičně vysoká tuková vrstvička dodává při kulinářské úpravě masu neuvěřitelnou šťavnatost. Plnost chuti dotváří lahodný morek. Neváhejte ochutnat!
S ohledem na velký zájem jsme přidali další tématické balíčky zaměřené na pohyb a odpočinek, první dubnový...
Vážení hosté, všem děkujeme za přízeň v uplynulém roce a těšíme se na další společný rok s vámi! V první...
Hotel/lázně Wellness Paleo spa Restaurace Glokner NE 15.12.2024 08:00...
Working...